Half Pension Menu's

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze halfpension menu's. U kunt bij ons reserveren op basis van halfpension of kiezen voor één van onze arrangementen waarin dit viergangen keuzemenu verwerkt is. Tevens kunt u nog tot 17.00 uur op de dag zelf voor dit menu kiezen (€ 27,50). 

De prijs bedraagt € 27,50 per persoon. Indien gelijk met de kamer geboekt betaalt u € 22,50 per dag

De aanvangstijd is tussen 18.30 uur en 19.00 uur.

Op donderdag 30 november is ons restaurant gesloten.

Menu van maandag 4 september
Courgetteroomsoepje
***
Pittige penne
***
Rundersucade met aardappelmousseline en crème van pastinaak
of
Heekfilet met hollandaisesaus, aardappelkroketjes en sojaboontjes
***
Tiramisu
***

Menu van vrijdag 28 juli
Diverse kleine voorgerechtjes
***
Tomatensoep
***
Chefs hamburger met drie sausjes en frites
of
Vistrio met dashi beurre blanc en frites
***
Vers fruit met ijs
***

Menu van donderdag 27 juli
Kipcocktail met meloen
***
Romig champignonsoepje
***
Diamanthaas met eigen jus en bonne femme
of
Zeeduivelfilet met hollandaisesaus
***
Dame Blanche
***

Menu van woensdag 26 juli
Verse dagsoep
***
Hartig flensje gevuld met paddenstoelen en spekjes
***
Varkenshaas met pepersaus en zomergroentjes
of
Zalmfilet met parelcouscous en tomatensalade met feta en basilicum
***
Cheesecake met coulis van aardbei en zwarte bes
***

Menu van dinsdag 25 juli
Wrap met gerookte zalm en crème fraîche
***
Broccolisoepje
***
Bommeriger hoen met gekarameliseerde witlof en verse frietjes
of
Heekfilet met dillesaus en verse frietjes
***
Apfelstrudel met kersen
***

Menu van maandag 24 juli
Kerriesoep met een vleugje kokos
***
Chefs lasagna
***
Kalfsschnitzeltje met gebakken sjalotjes, paddenstoelen en krieltjes
of
Zeebaarsfilet met beurre blanc, sugar snaps en bospeen
***
Tiramisu
***

Menu van zondag 23 juli
Diverse soorten meloen met Serranoham
***
Tuinkersroomsoepje
***
Nasi goreng met saté van varkenshaas en groenteloempia
of
Nasi goreng met scampis en chilisaus, sajoerboontjes, atjar en kroepoek
***
Panna cotta met fruit
***

Menu van zaterdag 22 juli
Frittatensoep
***
Pasta à la Romana
***
Mixed grill met aardappelwedges en roerbakasperges
of
Visspies met crème van pastinaak
***
Wentelteefjes met mousse van chocolade en aardbeien
***

Menu van vrijdag 21 juli

Minestronesoep
***
Champignons à l'escargots
***
Parelhoensuprême met truffeljus en pommes mousseline
of
Verse vis van de markt met roerbakspinazie en Noilly Pratsaus
***
Tartufo
***

Menu van donderdag 20 juli
Groentesoep
***
Kippenpasteitje
***
Gegrilde kalfslapjes met krulfrites en ratatouille
of
Gegrilde tonijn met krulfrites en ravigotesaus, ijsbergsla
***
Dame Blanche
***


Menu van woensdag 19 juli

Pastasalade met tonijn en dille
***
Aspergesoepje
***
Biefstukjes met champignonsaus, broccoli en rosevalaardappeltjes
of
Zalmfilet met warme aardappelsalade met dragon
***
Aardbeien Romanoff
***

Menu van dinsdag 18 juli
Heldere kippensoep met oesterzwammen
***
Flammkuchen
***
Zacht gegaard vlees van het Iberico varken met bonne femme
of
Vis van de dag
***
Huisgemaakte parfait van Limoncello met spekkoek
***

Menu van maandag 17 juli
Zwitserse kaasworstsalade
***
Tomatensoepje
***
Kip Stroganoff met basmatirijst en frites
of
Fish and chips met sauce tartare
***
Flensjes met sinaasappelsaus
***

Menu van zondag 16 juli
Kruidensoepje
***
Pittige penne
***
Boerderijeend met dragonsaus en zomergroente
of
Zeebaarsfilet met beurre blanc en gebakken krieltjes
***
Vanille-ijs met vers fruit
***

Menu van zaterdag 15 juli
Krabcocktail met appel en meloen
***
Gegratineerd uiensoepje
***
Kalfspiccata met lintpasta en courgette
of
Zomerse pasta met divese soorten vis
***
Speculaasbavarois
***

Menu van donderdag 13 juli
Waterkersroomsoepje
***
Toast met champignons gegratineerd met brie
***
Runderzijlende met frites en gemengde groente
of
Sliptongetjes met ravigotesaus, frites en gemengde groente
***
Chocolade mousse met advocaat
***

Menu van dinsdag 11 juli
Ceasar Salad
***
Champignonsoepje
***
Langzaam gegaarde procureur met rosevalaardappeltjes uit de oven
of
Heekfilet met erwten en worteljes en een licht botersausje
***
Apfelstrudel met kersen en room
***

Menu van woensdag 28 juni
Waterkersroomsoepje
***
Spaghetti met huisgemaakte pesto, rucola en pecorino
***
Geschnetzeltes met gekaramelliseerde witlof, aardappelmousseline en gemengde salade
of
Zalmfilet met romige kreeftenjus en zeekraal, aardappelmousseline en bospeen
***
Speculaasbavarois
***

Menu van donderdag 22 juni
Carpaccio met pecorino met truffel
***
Champignonsoepje
***
Kalfslapjes van de grill met ananas, boontjes en aardappelwedges
of
Sliptongetjes met een licht botersausje, boontjes en aardappelwedges
***
Dame Blanche
***

Menu van woensdag 21 juni
Krabsalade met appel, meloen en sojaboontjes
***
Italiaanse tomatensoep
***
Weense goulash met crème fraîche, basmatirijst en roerbakspinazie
of
Fish and chips met sauce tartare
***
Kaneelijs met rabarber
***

Menu van dinsdag 20 juni
Drie soorten meloen met Serranoham
***
Heldere kippensoep
***
Picanha / runderstaartstuk met gebakken krieltjes, venkelsalade, zomergroentjes
of
Lintpasta met zalm, scampi, dille, asperges, venkelsalade
***
Cheesecake met aardbeien
***

Menu van woensdag 7 juni
Licht gebonden kippensoepje
***
Huisgemaakte lasagna
***
Kalfslapjes met asperges en krieltjes
of
Zeeduivelfilet met beurre blanc, asperges en krieltjes
***
Apfelstrudel met kersen en slagroom
***

Menu van zondag 4 juni
Groentesoep
***
Kippenpasteitje
***
Kalfslapjes "Piccata" met zomergroentjes en aardappelmousseline
of
Zeebaarsfilet met Noilly Pratsaus en gebakken aardappeltjes
***
Huisgemaakte parfait van Limoncello
***

Menu van zondag 28 mei
Vitello tonnato
***
Heldere kippensoep
***
Duet van eend en parelhoen met aspergerisotto
of
Asperges met botersaus en gemarineerde tonijn
***
Tiramisu
***

Menu van zaterdag 27 mei
Huzarensalade
***
Aspergesoepje
***
Picanha, rosé gebraden runderstaartstuk met eigen jus en gebakken aardappeltjes
of
Pasta met zeewolf en scampi met hollandaisesaus
***
Grand dessert
***

Menu van vrijdag 26 mei
Salade Italienne
***
Waterkersroomsoepje
***
Kalfslapjes Picata met lentegroentjes
of
Heekfilet met beurre blanc met dashiboter en rosevalaardappeltjes
***
Coupe Romanoff
***

Menu van donderdag 25 mei

Kleine salade met tramezzini met tonijn en rucola
***
Heldere kippensoep
***
Kipfilet gevuld met gremolata en Parmaham met krieltjes
of
Zeeduivelfilet met aspergerisotto
***
Dame Blanche
***

Menu van dinsdag 16 mei
Kerriekokossoepje met groene appel
***
Asperges à la Flamande
***
Kalfslapjes met crème van pastinaak, krulfrietjes en bospeen
of
Heekfilet met dashi-beurre blanc en pommes noisettes
***
Speculaasbavarois
*** 

Menu van zaterdag 13 mei
Aspergeroomsoepje
***
Flammkuchen
***
Varkenshaas met roomsaus, roerbakasperges en gebakken aardappeltjes
of
Tagliolini met diverse vis en peultjes
***
Apfelstrudel
*** 

Menu van vrijdag 12 mei
Romig champignonsoepje
***
Asperges à la Flamande
***
Eendenfilet met zomergroentjes en pommes mousseline
of
Verse kabeljauwfilet met een zacht mosterdsausje
***
Chocolade soufflé met aardbeien
*** 

Menu van dinsdag 9 mei
Italiaanse antipasti
***
Heldere kippensoep
***
Runderbavette met zijn eigen jus en gemengde groentjes
of
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met hollandaisesaus
***
Speculaasbavarois
*** 

Menu van zondag 7 mei
Wrap met pulled pork
***
Bospaddenstoelenroomsoepje
***
Kip curry met basmatirijst, gemengde salade en pommes noisettes
of
Curry met scampis met basmatirijst
***
Grand dessert
*** 

Menu van zaterdag 6 mei
Rundercarpaccio met truffelmayonaise
***
Aspergesoepje 
***
Grainfed runder-ribeye met crème van pastinaak
of
Sliptongetjes met huisgemaakte frites en ravigotesaus
***
Parfait van zoethout en Irish Coffee
*** 

Menu van vrijdag 5 mei
Romige champignonsoep
***
Pipe rigate met pittige tomatensaus en kaas
***
Varkenshaasje met rosevalaardappeltjes en lentegroentjes
of
Heekfilet op de huid gebakken met bearnaisesaus
***
Tiramisu
*** 

Menu van zondag 16 april
Rundercarpaccio met pijnboompitjes en rucola
***
Waterkersroomsoepje
***
Runderstaartstuk met gebakken aardappeltjes, pastinaak en sugar snaps
of
Heekfilet met een licht botersausje, pastinaak en sugar snaps
***
Verrassingsdessert
*** 

Menu van zaterdag 15 april
Schuimige bospaddenstoelensoep
***
Hartig flensje gevuld met ragout
***
Boerderijeendefilet met aspergerisotto en dragonsaus
of
Zeebaarsfilet met sauce Noilly Prat en aspergerisotto
***
Chocolade soufflé met koffieparfait
*** 

Menu van van vrijdag 14 april
Heldere kippensoep
***
Spaghetti Bolognaise
***
Varkenshaas met champignonroomsaus met gemengde groentjes en verse frites
of
Sliptongetjes met ravigotesaus, verse frites en gemengde groentjes
***
Tiramisu
***