Hostellerie Valckenborgh 3***/4****

 Meteen boeken? Klik hier!  


   

 (Historie)

Hostellerie Valckenborgh telt 37 kamers die allen zijn voorzien van douche of bad met regendouche, toilet, lcd-tv en telefoon. Alle viersterrenkamers beschikken over een safe. Er is een lift aanwezig.

Uw auto is veilig op de afgesloten en bewaakte parkeerplaats. Er is voldoende ruimte voor alle gasten.Uw fietsen en motoren kunt u stallen in de garages.

Wij prefereren telefonische reserveringen maar boeken via onze boekingsmodule of via e-mail is natuurlijk ook altijd mogelijk. Bij reserveringen die rechtstreeks bij ons gemaakt worden garanderen wij een absoluut laagste prijs. Tevens geven wij u een korting bij een verblijf van 3 nachten of langer op de 3 en 4 sterrenkamers. Gratis draadloos internet (wifi).

We beschikken over 2 hotelkamers met balkon. Op het balkon is roken toegestaan. Deze kamers zijn telefonisch of per e-mail te reserveren. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

 

Nieuws

Zoover waardering

 www.zoover.nl

Zoek niet verder! Klik hier voor ons meest voordelige arrangement

Al geboekt via een andere bookingsite?

U kunt gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst en hier de beste aanbieding boeken.
Dit kan via e-mail:
info@valckenborgh.nl
Telefonisch: 043-6012484 of via onze eigen bookingsite: klik hier

Boek rechtstreeks en profiteer van de allerlaagste prijzen.
Zonder reserveringskosten en zonder creditcard. Prijzen vanaf € 31,50 per persoon incl. ontbijtbuffet. Tevens zeer aantrekkelijke arrangementen met keuzemenu’s.

Hostellerie Valckenborgh is de laatste 5 jaar uitgeroepen tot winnaar van de Zoover Awards!