Hotel Hostellerie Valckenborgh 3***/4****

Gastvrijheid is de tweede natuur van de familie Curvers, al drie generaties en meer dan 60 jaar lang.
(Historie)

Hostellerie Valckenborgh telt 37 kamers die allen zijn voorzien van douche of bad met regendouche, toilet, lcd-tv en telefoon. Alle viersterrenkamers beschikken over een safe. Er is een lift aanwezig.
Uw auto is veilig op de afgesloten en bewaakte parkeerplaats. Er is voldoende ruimte voor alle gasten.Uw fietsen en motoren kunt u stallen in de garages.

Wij prefereren telefonische reserveringen maar boeken via onze boekingsmodule of via e-mail is natuurlijk ook altijd mogelijk. Bij reserveringen die rechtstreeks bij ons gemaakt worden garanderen wij een absoluut laagste prijs. Tevens geven wij u een korting bij een verblijf van 3 nachten of langer op de 3 en 4 sterrenkamers. Gratis draadloos internet (wifi).

In ons hotel is een gezellige rookruimte aanwezig. Tevens beschikken we over 2 hotelkamers met balkon. Op het balkon is roken toegestaan. Deze kamers zijn telefonisch of per e-mail te reserveren. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Nieuws

Boek nu rechtstreeks en profiteer van de allerlaagste prijzen.
Zonder reserveringskosten en zonder creditcard.Prijzen vanaf € 38,00 per persoon incl. ontbijtbuffet. Tevens zeer aantrekkelijke arrangementen met keuzemenu’s.

Hostellerie Valckenborgh is uitgeroepen tot winnaar van de Zoover Awards 2010!


www.zoover.nl