Evenementen 2022

Pop on Top:

Vrijdag 27 en zaterdag 28 mei vindt voor de 10e keer het popfestival Pop on Top plaats in Valkenburg. Het is de eerste keer in drie jaar dat het festival weer kan plaatsvinden, en de jubileumeditie belooft een groot feest te worden.Concerten André Rieu:

In heel juli vinden elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag concerten van André Rieu plaats op het sfeervolle Vrijthof in Maastricht. Ook in december komt de concertleider weer naar zijn geboortestad.Wandelvierdaagse:

11 t/m 14 augustus zijn de Heuvellandvierdaagse weer in en rondom Valkenburg. Met vijf verschillende afstanden is er voor zowel de beginnend als de ervaren wandelaar een passende uitdaging door de mooie Limburgse heuvels.


Kerstmarkten:

De immer populaire kerstmarkten van Valkenburg zijn ook dit jaar weer van de partij. Vanaf 18 november transformeert Valkenburg in een sfeervolle kerststad en kunt u genieten van de tot tweemaal toe verkozen beste kerstmarkt van Europa.Bij rechtstreekse boeking, via onze site, telefonisch of via e-mail garanderen wij u de laagste prijs.

© 2022 Valckenborgh

3*** Superior Hotel